Frequently asked questions

Hogyan használjuk helyesen a Vitastiqet?

Gyakori probléma az első méréseknél, hogy az eredmények különböznek egymástó, ameddig nem ismeri a készülék pontos használatát.

Az egyik legfontosabb, hogy ismerje a referencia pontok helyeit. Továbbá, hogy a Vitastiq tollat az előírtakkal megegyezően tartsa a kezében és a mérési pontokra megfelelő nyomást gyakoroljon. Végül pedig a bőr nedvessége is kiemelt fontosságú. Kérjük nézze végig az applikációban található  videós segédanyagokat és a Gyors Üzembe Helyezési Útmutatót.

A Vitastiq tollat tartó kéz nem érhet hozzá semmilyen egyéb testrészhez. Máskülönben a mérések pontatlanok lesznek. Ne érintsük a toll hegyével a körömágyat, mivel ez is befolyásolhatja a mérés pontosságát!

Helyezze a Vitastiq toll hegyét a köröm jobb vagy bal alsó szélétől néhány milliméterre (körülbelül egy hegynyi távolságra), ahogyan az az alkalmazás segédanyagaiban is látható a mérés közben. Szükség esetén enyhén mozgassa a toll hegyét, hogy megtalálja a legmagasabb értéket. (a pontos akupunktúrás pontokon a legmagasabb értéket kell, hogy kapja).

Minden egyénnek különböző bőrtípusa van. Ezért szükséges a kalibráció. A kalibráció ideje alatt a bőr ellenállása kerül meghatározásra. Amennyiben helytelenül kalibrálja a készüléket, vagy nem ugyan azt a nyomást használja a mérési pontoknál akkor a mérések eredménye pontatlan lesz.

Kéjük nézze végig a videós segédanyagainkat és a Gyors Üzembe Helyezési Útmutatót, melyek részletesen lépésről-lépésre végig vezetik önt a lépéseken. Amennyiben további kérése van, kérjük keresse fel bennünket az alábbi elérhetősége egyikén:
info@vitastiq.hu
06 76 506 270

Nagyszerű fejlesztés! A Vitastiq-el bárhol, bármikor könnyedén lemérhetem vitamin és ásványi anyag szintemet.

Blanka VlašićOlimpiai ezüst- és bronzérmes magasugrónő