Frequently asked questions

Hogyan működik a Vitastiq?

A Vitastiq egy elektromos eszköz, amely működése a Voll (EAV) féle elektroakupunktúrás módszeren alapszik. Az EAV szakértők, észrevették, hogy az elektromos ellenállás az akupunktúrás pontokon belül változik, ha nincs egyensúlyban a szervezet. Ez egy jól ismert módszer amit az 1950-es évek óta alkalmaznak.

A Vitastiq nem orvostechnikai eszköz.  A termék képes mérni az akupunktúrás pont elektromos ellenállását a referenciaponthoz viszonyítva (referencia pontok meghatározása a kalibráláskor történik); Ezért az eszköz nem közvetlenül ellenőrzi az adott vitamin vagy ásványi anyag koncentrációját. Tájékoztatja a felhasználót a jelenlegi állapotáról, és követi az általános vitamin / ásványi tendenciáit.

A Vitastiq nem alkalmas egészségügyi problémák megelőzésére, kezelésére, gyógyítására és diagnosztizálásra! A Vitastiq egy eszköz, amely segít nyomon követni a felhasználó életmódját, és fitnesz tevékenységeit. Rendszeres nyomon követéssel hasznos információkhoz juthat, így a Vitastiq nagyszerűen kiegészítője az egészség tudatos életmódnak.

A mérések csupán a felhasználó általános vitamin trendjét mutatják. A Vitastiq-et heti pár alkalommal, több héten keresztül célszerű használni, hogy abból átlag értékeket nyerhessünk, amellyel az általános vitamin tendenciáját tudja kimutatni. Hivatalos adatok alapján az EAV módszertan 80%-os pontossággal mér.

Nagyszerű fejlesztés! A Vitastiq-el bárhol, bármikor könnyedén lemérhetem vitamin és ásványi anyag szintemet.

Blanka VlašićOlimpiai ezüst- és bronzérmes magasugrónő